Hvad mine kunder siger

– Glade kunder er målet når jeg fotograferer mennesker og dyr

Der er ikke noget bedre end en personlig anbefaling, og det er altid mit ønske, at både de færdige billeder og oplevelsen med at være til fotograf er lidt udover det sædvanlige. Mine kunder skal gå herfra med en glad følelse i maven – at det var sjovt og hyggeligt for alle. 

Nedenfor kan I læse hvad nogle af mine kunder har skrevet om deres fotografi oplevelse hos mig. Jeg er utrolig taknemlig for hver og en, og sætter oprigtigt pris på, når folk tager sig tid til at give mig deres stjerner og ord.

Tag en tur forbi mine gallerier for at se eksempler på de billeder der har fået ros af de bedste ‘anmeldere’ – helt almindelige mennesker som dig og mig! 

Hundebilleder

Børnebilleder

Portrætbilleder

Hestebilleder

Udfyld min kontaktformular, ring eller SMS på 53 33 09 25 for priser eller for at booke jeres session – jeg holder til på Sjælland, men dækker hele Danmark.

_________________________________________________

Camilla Bruun Jakobsen

Camilla Bruun Jakobsen

“Jeg har aldrig fået taget så gode billeder af mig selv og min familie man føler sig i rigtig trykke hænder hos Christina og det største problem man har er at vælge ud af alle de gode billeder det problem har jeg aldrig haft før. 5-STJERNER fra mig og min familie, og tak for en dejlig oplevelse :)” – Carina Rasmussen

“Bare en rigtig dejlig oplevelse, både for mine børn og vores hund, som resulterede i virkelig smukke billeder. Christina er sådan en glad og positiv person, som så oveni er en super dygtig fotograf!” – Sandra Gyrn

“Anna, Sofia og deres Mor siger tak for en super oplevelse på Parnas. Pigerne nød at stå foran kameraet.” – Carina Drasbech Bager Jensen

“Super gode billeder af balder, fanger ham rigtigt godt i forskellige rammer. Kan kun varmt anbefale hende.” – Stefan Rahbek Svensson 

“Tager sig tiden til at hilse på hundene, og få de gode billeder i hus :)” – Katja Poldrugatsch 

“Har bare fået taget de bedste billeder af mine 2 hunde endda selvom den ene godt kan være lidt af en ballademager :) Skal helt sikkert have mine billeder op i ramme! Tusind tak for nogen ubeskrivelig dejlige billeder til evigt minde om mine guldklumper.” – Camilla Bruun Jakobsen 

“Begge mine hunde har været forbi i dag som model. Er helt vild med de billeder der er blevet taget.” – Rene Bendtsen

“Jeg var i dag forbi Slagelse Hundecenter hvor jeg fik taget helt fantastiske billeder. Christina er fantastisk sød og dygtig til at fotografere. Hvis jeg skal have taget flere billeder vil jeg helt klart bruge hende igen – no doubt.” – Helle Wittrock

Sarah Baltzer

Sarah Baltzer

“Hold nu op en fantastisk oplevelse! Min datter var helt oppe og ringe efter hun havde fået taget billeder og hold nu op de er blevet smukke! Tusind tak.” – Michelle Baltzer, mor til Sarah på 9 år

“Virkeligt synd at man ikke kan give dig 100 stjerner. Super flotte billeder og en dreng der synes at du er den sejeste fotograf der findes👍 Kan på det varmeste anbefale Christina når jeres børn skal fotograferes.” – Pia Bredahl Spang Jensen, mor til Mathias på 9 år

“De varmeste anbefalinger til Christina Savage. Hun har i dag fotograferet 3 af vores border collier. En bette hvalp på 9 uger som man ikke kan fortælle hvad den skal, en lømmel på 3 år som godt kan forstå en kommando, hvis han har tid og så en ældre dame på 12 år. Alle 3 blev fotograferet og deres personligheder kan vi se på billederne. Kommer gerne igen.” – Steen og Kisser Pyrmov

“Christina er en rigtig god og meget nærværende fotograf som virkelig forstår at trække hunde frem i lyset. Vi har fået nogle fantastiske billeder.” – Glenn Egelund Bredum

“Rigtig gode billeder af os og vores hvalp! Det var også en god oplevelse at få taget billederne da hun har forståelse for, hvordan man får hundens opmærksomhed.” – Kam Dyreborg

“Rigtig god oplevelse for både hund og mig som ejer, og fine billeder. Kan klart anbefales.” Laila Dalby

“Sød og rar fotograf med forståelse for hundens præmisser. Absolut ikke sidste besøg.” – Sussi Nipgård Jensen

Henriethe Elvergaard

Henriethe Elvergaard

“Christina er en skøn, hjertevarm og ikke mindst fremragende fotograf. De bedste anbefalinger herfra.” – Henriethe Elvergaard, Selvværdsterapeut

“Super god oplevelse, og fik de finest billeder af min hund. Kommer gerne igen… :)” – Lolly Hergott

“Positiv fotografering på hundens præmisser. En rigtig god oplevelse og nogle dejlige billeder.” – Mette Skovsbøll Holm

“Mine dejlige Cocker Daisy på 17 uger og Diego 9 mdr var modeller i går. Det var en dejlig og tålmodig oplevelse som fotografen sørgede for.” – Hanne Bruun Larsen

“Christina er en rigtig god og meget nærværende fotograf. Vi har fået nogle fantastiske billeder af vores Cocker Silja.” – Claus Møldum Balsig

“Super dygtig og kompetent fotograf! Dejlig tålmodighed og skønt du tog det med et smil selvom hunden ikke var vildt begejstret. Vi er vilde med billederne af vores lille Balder.” – Julie Vang Nielsen

“En fotograf med god tålmodighed og forståelse på dyrene. Tak for idag og tak for de helt fantastiske billeder. Helt klart ikke sidste gang jeg får taget billeder hos dig.” – Liine Nielsen

“Christina er super dygtig til at fange det bedste i hundene – er meget glad for de smukke billeder, hun har taget af min Jackie.” – Christina Kobbernagel

“Tålmodighed og opfindsomhed skal der til, og det må man sige du har. 100% tilfreds og på dyrets præmisser.” – Mia Madsen

Sazchia Wiggers“Christina er professionel, kreativ og sindssygt god til at få en til at slappe af foran kameraet. Hun fangede mine stærke sider, sårbare sider og mit indre legebarn i nogle fantastiske billeder som lige præcis har det udtryk jeg ønsker at bruge i mit professionelle virke som massør, zoneterapeut og forandrings mentor. Tak for en sjov og fantastisk oplevelse!” – Sazchia Wiggers, anderledes.nu

“Christina er en super god og meget nærværende fotograf, som virkelig forstod at få min hund til at føle sig tryg! Jeg har fået nogle fantastiske billeder og vil anbefale Christina til alle som gerne vil have taget billeder af deres dyr!” – Britt Brinch Nielsen

“Super fotoserie af min hest, Whisper Blue.” – Helle Nielsen