Hvad mine kunder siger

– Glade kunder er målet når jeg fotograferer mennesker og dyr

Der er ikke noget bedre end en personlig anbefaling, og det er altid mit ønske, at både de færdige billeder og oplevelsen med at være til fotograf er lidt udover det sædvanlige. Mine kunder skal gå herfra med en glad følelse i maven – at det var sjovt og hyggeligt for alle.

Nedenfor kan I læse hvad nogle af mine kunder har skrevet om deres fotografi oplevelse hos mig. Jeg er utrolig taknemlig for hver og en, og sætter oprigtigt pris på, når folk tager sig tid til at give mig deres stjerner og ord.

HVis du leder efter anbefalinger af mig som gravid fotograf, kan du kigge på min hjemmeside specielt omkring det HER.

Tag en tur forbi mine gallerier for at se eksempler på de billeder der har fået ros af de bedste ‘anmeldere’ – helt almindelige mennesker som dig og mig!

_________________________________________________

“Fantastisk engageret Christina, som vi brugte til vores bryllup. Diskret i kirken, hvor hun tog mange gode billeder, og behagelig og engageret bagefter da vi fik taget bryllupsbilleder i naturen. Vi er så glade for billederne. De bedste anbefalinger til Christina.” – Christina Donby

 _______________________

– “Christina er en super god fotograf. På sin helt egen afslappede måde får hun det hele til at virke naturligt, og det var derfor en rigtig god oplevelse at få taget billeder. Faktisk var det efterfølgende svært at vælge nogle fra, for jeg ville have dem allesammen 😉 Noget, Christina også gjorde rigtig godt, var, at vi gik udenfor og brugte omgivelserne som baggrund.” – Julia Inger Vincentz

– “My wife Maria chose Christina as Photographer for our wedding using only her heart and we couldn’t have chosen better. Christina has such a personal touch when it comes to finding the right spot, the most adequate light and put yourself at ease, enjoying the photo shoot at the same time. We were both kind of nervous about being the centre of attraction for so long, but Christina knows her stuff and she transformed the whole day in a spark of joy carved in the stone of our story. The quality of the pictures that we received (super-fast) cemented our conviction that Christina is the most professional photographer we’ve ever met. Thanks Christina.” – Maria & Gianluca

_______________________

– “Jeg har aldrig fået taget så gode billeder af mig selv og min familie man føler sig i rigtig trykke hænder hos Christina og det største problem man har er at vælge ud af alle de gode billeder det problem har jeg aldrig haft før. 5-STJERNER fra mig og min familie, og tak for en dejlig oplevelse :)” – Carina Rasmussen

_______________________

– “Bare en rigtig dejlig oplevelse, både for mine børn og vores hund, som resulterede i virkelig smukke billeder. Christina er sådan en glad og positiv person, som så oveni er en super dygtig fotograf!” – Sandra Gyrn

_______________________

“Vi har i dag modtaget en stribe redigerede og SUPER flotte portrætfoto fra Christina. Både min mand og jeg hader af et godt hjerte, at skulle stille os op foran et kamera og føler os oftest fremmedgjort i sådan en situation. Men Christina formåede at få os til at slappe af og fange os med et ægte glimt i øjet, på en måde hvor vi kan genkende os selv, i det færdige resultat. Vi har dermed fået en portrætserie med fotos, til henholdsvis privat og erhvervsmæssig brug.” – Pia Helwig Johansen, Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov

_______________________

“Hold nu op en fantastisk oplevelse! Min datter var helt oppe og ringe efter hun havde fået taget billeder og hold nu op de er blevet smukke! Tusind tak.” – Michelle Baltzer, mor til Sarah på 9 år

_______________________

“Virkeligt synd at man ikke kan give dig 100 stjerner. Super flotte billeder og en dreng der synes at du er den sejeste fotograf der findes👍 Kan på det varmeste anbefale Christina når jeres børn skal fotograferes.” – Pia Bredahl Spang Jensen, mor til Mathias på 9 år

_______________________

“De varmeste anbefalinger til Christina Savage. Hun har i dag fotograferet 3 af vores border collier. En bette hvalp på 9 uger som man ikke kan fortælle hvad den skal, en lømmel på 3 år som godt kan forstå en kommando, hvis han har tid og så en ældre dame på 12 år. Alle 3 blev fotograferet og deres personligheder kan vi se på billederne. Kommer gerne igen.” – Steen og Kisser Pyrmov

_______________________

“Christina er en rigtig god og meget nærværende fotograf som virkelig forstår at trække hunde frem i lyset. Vi har fået nogle fantastiske billeder.” – Glenn Egelund Bredum

_______________________

“Rigtig gode billeder af os og vores hvalp! Det var også en god oplevelse at få taget billederne da hun har forståelse for, hvordan man får hundens opmærksomhed.” – Kam Dyreborg

_______________________

“Rigtig god oplevelse for både hund og mig som ejer, og fine billeder. Kan klart anbefales.” Laila Dalby

_______________________

“Super fotoserie af min hest, Whisper Blue.” – Helle Nielsen

_______________________

“Anna, Sofia og deres Mor siger tak for en super oplevelse på Parnas. Pigerne nød at stå foran kameraet.” – Carina Drasbech Bager Jensen

_______________________

“Sød og rar fotograf med forståelse for hundens præmisser. Absolut ikke sidste besøg.” – Sussi Nipgård Jensen

_______________________

“Christina er en skøn, hjertevarm og ikke mindst fremragende fotograf. De bedste anbefalinger herfra.” – Henriethe Elvergaard, Selvværdsterapeut

_______________________

“Super god oplevelse, og fik de finest billeder af min hund. Kommer gerne igen… :)” – Lolly Hergott

_______________________

“Positiv fotografering på hundens præmisser. En rigtig god oplevelse og nogle dejlige billeder.” – Mette Skovsbøll Holm

_______________________

“Mine dejlige Cocker Daisy på 17 uger og Diego 9 mdr var modeller i går. Det var en dejlig og tålmodig oplevelse som fotografen sørgede for.” – Hanne Bruun Larsen

_______________________

“Christina er en rigtig god og meget nærværende fotograf. Vi har fået nogle fantastiske billeder af vores Cocker Silja.” – Claus Møldum Balsig

_______________________

“Super dygtig og kompetent fotograf! Dejlig tålmodighed og skønt du tog det med et smil selvom hunden ikke var vildt begejstret. Vi er vilde med billederne af vores lille Balder.” – Julie Vang Nielsen

_______________________

“En fotograf med god tålmodighed og forståelse på dyrene. Tak for idag og tak for de helt fantastiske billeder. Helt klart ikke sidste gang jeg får taget billeder hos dig.” – Liine Nielsen

_______________________

“Christina er super dygtig til at fange det bedste i hundene – er meget glad for de smukke billeder, hun har taget af min Jackie.” – Christina Kobbernagel

_______________________

“Tålmodighed og opfindsomhed skal der til, og det må man sige du har. 100% tilfreds og på dyrets præmisser.” – Mia Madsen

_______________________

“Christina er en super god og meget nærværende fotograf, som virkelig forstod at få min hund til at føle sig tryg! Jeg har fået nogle fantastiske billeder og vil anbefale Christina til alle som gerne vil have taget billeder af deres dyr!” – Britt Brinch Nielsen

_______________________

“Christina er professionel, kreativ og sindssygt god til at få en til at slappe af foran kameraet. Hun fangede mine stærke sider, sårbare sider og mit indre legebarn i nogle fantastiske billeder som lige præcis har det udtryk jeg ønsker at bruge i mit professionelle virke som massør, zoneterapeut og forandrings mentor. Tak for en sjov og fantastisk oplevelse!” – Sazchia Wiggers, anderledes.nu

_______________________

“Super gode billeder af balder, fanger ham rigtigt godt i forskellige rammer. Kan kun varmt anbefale hende.” – Stefan Rahbek Svensson 

_______________________

“Tager sig tiden til at hilse på hundene, og få de gode billeder i hus :)” – Katja Poldrugatsch

_______________________

“Har bare fået taget de bedste billeder af mine 2 hunde endda selvom den ene godt kan være lidt af en ballademager.  Skal helt sikkert have mine billeder op i ramme! Tusind tak for nogen ubeskrivelig dejlige billeder til evigt minde om mine guldklumper.” – Camilla Bruun Jakobsen 

_______________________

“Begge mine hunde har været forbi i dag som model. Er helt vild med de billeder der er blevet taget.” – Rene Bendtsen

_______________________

“Jeg var i dag forbi Slagelse Hundecenter hvor jeg fik taget helt fantastiske billeder. Christina er fantastisk sød og dygtig til at fotografere. Hvis jeg skal have taget flere billeder vil jeg helt klart bruge hende igen – no doubt.” – Helle Wittrock