Handels- og leveringsbetingelser og ophavsret

Ved køb af fotografi og billeder, accepterer du nedenstående handelsbetingelser. Skriv endelig til mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Betaling

Alle mine priser er inklusive moms. Jeg modtager betaling i kontanter, via MobilePay (82530), bankoverførsel, og PayPal, og kan levere en faktura sammen med alle betalinger.

Hvis I har betalt et depositum gives dette ikke retur ved afbud mindre end 24 timer inden jeres fotoshoot.

Jeg opdaterer mine priser i takt med min egen samt branchens udvikling. Priserne udgivet på min hjemmeside er gældende per den dag, hvor I booker jeres fotoshoot.

Ophavsret

Christina Savage har fuld ophavs- og brugsret over alle sine billeder. Billederne må ikke redigeres, og vandmærket må ikke klippes væk på digitale billeder, der deles online.

Billeder der benyttes i en kommerciel kontekst (kun efter aftale) så som i et blad eller i en reklame skal tydeligt vise fotografens navn: Christina Søs Savage.

Billeder der deles online på, for eksempel Facebook, Instagram og private hjemmesider, skal vise fotografens navn/signatur.

Leveringstid

De færdigredigerede billeder leveres max 14 dage efter bestilling – dog oftest langt hurtigere. Redigeringen inkluderer farvekorrigering, beskæring, eksponering, enkelte uønskede pletter på tøj osv. Større ændringer i jeres billeder er ikke inkluderet i den almindelige pris, så som fjernelse af dobbelthager, mærker, hunde eller kattehår på tøj osv.  Den type arbejde laves på bestilling, og prisen aftales inden.

Alle billeder leveres via et download link (igennem wetransfer), efter fuld betaling.

Efterbestilling

Typisk gemmer jeg originale billeder i mindst 1 år; nogle gange i længere tid. Gem derfor jeres billeder med det filnavn de blev modtaget med, i tilfælde af at I gerne vil bestille flere fra samme session. Så kan jeg finde dem frem. Jeg kan dog ikke garantere at alle billeder bliver bevaret, så husk at købe dem I absolut ikke kan undvære.