Betingelser

Ved køb af fotografi og billeder, accepterer du nedenstående handelsbetingelser. Skriv endelig til mig, hvis du har nogle spørgsmål.  

Jeg modtager betaling i kontanter, via MobilePay, bankoverførsel, og PayPal, og kan levere en faktura sammen med alle betalinger.

Hvis I har betalt et depositum gives dette ikke retur ved afbud mindre end 24 timer inden jeres fotoshoot.

Jeg opdaterer mine priser i takt med branchens udvikling, og i forhold til hvor meget tid jeg bruger på de forskellige kategorier (det tager, for eksempel, ofte længere tid at redigere billeder af mennesker end af dyr). Priserne udgivet på min hjemmeside er gældende per den dag, hvor I booker jeres fotoshoot.

Alle mine priser er inklusive moms. 

Christina Savage har fuld brugsret over alle billeder, med mindre andet er aftalt. Dog bliver billeder af børn kun brugt med tydelig accept fra forældrene.

Billeder der benyttes i en kommerciel kontekst så som i et blad eller i en reklame skal tydeligt vise fotografens navn: Christina Savage

Typisk gemmer jeg originale og redigerede billeder i mindst 1 år; nogle gange i længere tid. Gem derfor jeres billeder med det filnavn de blev modtaget med, i tilfælde af at I gerne vil bestille flere fra samme session. Så kan jeg finde dem frem. Jeg kan dog ikke garantere at alle billeder bliver bevaret, så køb dem i gerne vil have.

De færdigredigerede billeder leveres max 14 dage efter bestilling – dog oftest hurtigere. Redigeringen inkluderer farvekorrigering, beskæring, eksponering, enkelte uønskede pletter på tøj osv. Større ændringer i jeres billeder er ikke inkluderet i den almindelige pris, så som fjernelse af dobbelthager, mærker, hunde eller kattehår på tøj osv.  Den type arbejde laves på bestilling, og prisen aftales inden.

Alle billeder leveres via et download link (igennem wetransfer), efter fuld betaling.