Bryllupsfotograf Sjælland

Skal I giftes og vil I gerne have en serie smukke, kreative, skarpe og personlige billeder fra dagen? Er det vigtigt at jeres fotograf er sød og venlig, ligetil og nem at omgås for jer og gæsterne?

Portræt af en brud

Jeg er bryllupsfotograf på Sjælland. Mit mål er at fange netop jeres oplevelse, følelserne og stemningen omkring vielsen og begejstringen bagefter. Det kan jeg tilbyde for et budget, som passer rigtig mange.

Mine kunder anbefaler mig fordi de synes at jeg har taget nogle dejlige billeder af dem og deres kære. Men også fordi de har haft en god oplevelse med mig på dagen, og I forhold til leveringen af deres billeder.

Det er for mig, og for dem, lige så vigtigt – at fotograferingen er en hyggelig og sjov del af deres dag, uden at det fylder for meget. For at se hvad andre har sagt om mig, kan du I  kan læse nogle af mine Reviews her.

_______________________________

Pris på bryllupsfotografi – Pakke 1

 • Afslappet fotografering af jeres gæster på vej ind i kirken
 • Billeder af gommen og forlover der venter på bruden
 • Bruden der ankommer og går op ad gulvet
 • Fotografering inde i kirken under vielsen, efter aftale med præsten (her fanger jeg nogle af de mest intime og autentiske øjeblikke)
 • Billeder af brudeparret på vej ned ad kirkegulvet sammen
 • Fotografering udenfor kirken inklusiv lykønskninger fra jeres gæster og riskast
 • Bryllupsportrætter på location (her må vigtige personer så som forlover, børn og forældre også gerne være med)

Max 3 uger efter vielsen modtager I jeres færdige digitale billeder – typisk 200-300 stk. De er blevet professionelt redigeret og er i højeste opløsning.

Pris: 5.900,-

 • “Fantastisk engageret Christina, som vi brugte til vores bryllup. Diskret i kirken, hvor hun tog mange gode billeder, og behagelig og engageret bagefter da vi fik taget bryllupsbilleder i naturen. Vi er så glade for billederne. De bedste anbefalinger til Christina.” – Christina Donby

_______________________________

Til jer der egentlig kun ønsker nogle skønne, skarpe, romantiske og flotte bryllupsbilleder af jer som brudepar efter vielsen, er denne pakke lige noget for jer. Den vælger mange af mine par, som bliver gift på rådhuset en weekend eller hverdag.

Pris på bryllupsfotografi – Pakke 2

 • Fotoshoot ‘on location’ – et sted der betyder noget for jer, eller hvor der er rigtig smukt lige netop på jeres bryllupsdag
 • Flere forskellige bryllupsportrætter af bruden og gommen sammen og hver for sig
 • Billeder af vigtige personer – børn eller forældre
 • Up-close billeder af hår, ringe, blomster mm.

Max 3 uger efter vielsen modtager I jeres færdige digitale billeder – typisk omkring 50-100 stk. De er blevet professionelt redigeret og er i højeste opløsning.

Pris: 3.800,-

-“Professional, relaxed and efficient I cannot recommend Christina highly enough. Not only was she professional in the planning and communication before the day, on the day she provided an engaging yet relaxed service ensuring we were all at ease while following her direction to ensure we got the photos we wanted. She was flexible on locations allowing us to make the most of our surroundings and to top it off we get a small selection after only 24 hours!!! Thank you!!!” – Hannah Huyton

_______________________________

* Til begge pakker kan der blive der tillagt kørsel afhængig af hvor I skal giftes

Tag en tur forbi mit billedgalleri for et udkast af mine bryllupsbilleder.

Hvis du drømmer om en bryllupsfotograf der dækker dig og brudepigerne mens i gør jer klar, under talerne og indtil brudevalsen, kan vi også sagtens arrangere det. Efter en snak, får I et tilbud der passer netop til jeres dag.

Hvis ovenstående lyder som et godt match til jer, så send mig en besked med dine ønsker. Så tager vi en god, personlig snak om hvordan jeres dag kommer til at se ud, og hvilke billeder I går og drømmer om.