Fotograf i Ringsted

Jeg tager professionelle billeder af voksne, børn, familier, heste og hunde i Ringsted og omegn.

Kig forbi mine billedgallerier af børn, voksne, heste, hunde, og send en besked med dine ønsker. Så finder vi en dag og et sted der passer dig.

Mine kunder anbefaler mig som fotograf ikke kun fordi de er glade for deres billeder, men fordi de havde en positiv oplevelse.

Hvis du har set mine billeder, er det ikke svært at se at jeg tager de fleste ude i naturen. Det kan være i en skov, by eller på stranden. Det er fordi jeg elsker det naturlige lys, og den afslappede stemning der er udenfor.

Specielt for dem der ikke nemt finder sig til rette foran et kamera, er det en fordel at være ude i naturen. Det er endnu mere sandt når jeg fotograferer børn. Når der er plads til at lege, skinner den glade stemning igennem på billederne. Sammen skaber vi situationen der giver mulighed for smukke, varme og helt unikke billeder.

Mine yndlings emner som fotograf