Priser for hundefotografi

Staby aug 2017 (9 of 18)– Hundebilleder: Hvad koster det?

Typisk foreslår jeg at vi tager dine hundebilleder udenfor. Det giver et dejligt, naturligt lys og en masse gode muligheder for farverige baggrunde.

Jeg holder til i Sorø hvor jeg typisk arrangerer fotoshoots i haven eller den omkringliggende natur. Jeg dækker desuden hele Danmark – til private fotoshoots og events. 

Du kan læse mere om hvordan en privat fotoshoot med hunde (og deres mennesker) foregår her. Alle pakker inkluderer en konsultation over telefonen inden din fotoshoot.

Udfyld min kontaktformular, ring eller SMS på 53 33 09 25 for priser eller for at booke jeres session.

Hundefotografi priser

Privat session med hund (ca 30 minutter) i Sorø eller omegn.

Jeg tager typisk 50-100 billeder eller flere, alt afhængig af hvad du ønsker dig, og hvordan din session udvikler sig. Bagefter får du muligheden for at se alle de udvalgte og færdigredigerede billeder i et privat, online galleri.

De professionelt redigerede billeder kan derefter købes for 150,- stykket. 

Fotografi af hvapekuld

Hanne larsen Cockers first-1

Jeg tager billeder af hele hvalpekuld i trygge og kendte rammer hjemme hos dig. Du modtager mindst et billede af hver hvalp – færdigbehandlet i høj digital kvalitet. Hvalpe der er 5-7 uger gamle er normalt bedst, men det er helt op til dig. Du kan evt. tilbyde køberne en kopi af ‘deres’ billede.

Pris: 150,- per hvalp inklusiv 30min kørsel fra Sorø (jeg kører gerne længere – så aftaler vi en pris afhængig af hvor i bor).

Hundeshows, udstillinger og andet sjov

Hvis din klub planlægger et hundeshow, træningsdag, agility event eller andet sjovt, kommer jeg gerne med som fotograf. Jeg tager ikke noget for at komme med. I stedet for kan deltagerne købe deres billeder bagefter for 150,- stk. 

Kontakt mig for at booke din event fotoshoot.

Betingelser

Billederne er dine og kan frit bruges privat. De må dog ikke videresælges eller bruges kommercielt i, for eksempel, reklamer eller hundeblade.

Christina Savage har ret til frit at bruge billeder af hunde på egen hjemmeside, Facebook side og andet, samt i interesseblade og andre medier. Ved billeder af børn spørges der altid om lov, og forældre har fuld ret til at sige nej.