Privat fotoshoot med hund

– Professionel fotograf med speciale i hunde 

Jeg er vild med at fotografere hunde, og interessen for professionelle billeder af menneskets bedste ven er skudt i vejret siden jeg startede. Via dette link kan du se eksempler på de mange hunderacer jeg har fotograferet.

Nedenfor kan i læse de mest almindelige spørgsmål og svar omkring hvordan vi sammen får taget de bedste billeder af jeres hund. 

Hvad er involveret i konsultationen inden min fotoshoot

Når du booker din private fotoshoot med din hund, tager vi en snak om hvad du ønsker som det endelige resultat. Din forestilling om hvad det perfekte hundebillede er, betyder rigtig meget for mig i forhold til at strukturere vores tid sammen. Samtidig skal jeg nok tilføje min erfaring omkring hvad der skal til for at få et godt billede, og mine ideer for hvordan din hunds personlighed skinner igennem.

Christina Løvgreen Madsen-4Hvor skal mine hundebilleder tages?

Det er helt op til dig. Ofte tager jeg billeder i min have som tilbyder en god blanding af lys og baggrunde. Samtidig er den hegnet ind, så din hun kan løbe frit rundt uden snor og halsbånd.

Jeg kan også komme hjem til jer, eller vi kan mødes et sted i naturen som du eller jeg kender godt. Det kan være i skoven, på stranden eller ved en sø. Hvis du bor på landet eller har adgang til gamle gaardbygninger kunne det også give nogle helt unikke muligheder.

Hvor lang tid tager min fotoshoot?

Typisk bruger vi mellem 30-60 minutter per hund hvor jeg vil tage 100 billeder eller mere. Men jeg tilpasser altid jeres session til jer – hvis hunden har ’fået nok’ efter minutter og jeg har fået billeder nok, vil jeg foreslå at vi stopper der. Det skal altid være en god oplevelse for alle. Alt afhængig af hvad du ønsker dig, kan jeg tage en serie forskellige billeder inklusiv action shots, portrætter, og billeder af dig sammen med din hund.

Kan du tage et billede af mig eller mine børn sammen med vores hund?

Absolut! Billeder der fanger forholdet mellem mennesker og dyr er nogle af mine absolut favoritter. Og børn er sjove at arbejde sammen med og ofte meget naturlige foran kameraet. Og selvom det kræver lidt ekstra opfindsomhed og tålmodighed, kan i være sikre på at i nok skal få et godt familiebillede. Bare husk at tage masser af godbidder med til hele banden ☺

Hvad skal jeg tage på til min fotoshoot?

Hvis du har et bestemt ’look’ i tankerne, så siger jeg bare ’go for it’. Hop i jagt tøjet eller brudekjolen og set scenen for et helt igennem super magisk billede af dig og din hund.

Hvad nu hvis min hund ikke er så god til at sidde stille?

En journalist spurgte mig for nyligt om jeg nogensinde har måtte opgive at fotografere en hund. Aldrig! Tværtimod er det min mest fornemme opgave at sørge for at alle hunde får en sjov oplevelse og at du får netop de billeder du drømmer om. Bare tag masser af godbidder og legetøj med; sammen skal vi nok får billedet i hus. Og du skal aldrig undskylde – jeg har masser erfaring med at fotografere hunde og børn, og de er ikke robotter. Det er jo netop det jeg elsker.

TV East photo shoot (4 of 8)Tager du billeder af gamle hunde?

Ja det kan du tro. Jeg har fotograferet flere hunde der snart skulle sige farvel til vores verden, hvor ejeren gerne ville have et sidste minde. Jeg bliver lidt rørt og tager jobbet meget seriøst. Vi tager det helt stille og roligt, i jeres tempo.

Hvad nu hvis det regner?

Halvdårligt vejr generer ikke mig. Men hvis prognosen lover styrtregn hele dagen vil jeg typisk foreslå at vi booker en anden dag hvor det passer jer. Mit mål er at I skal ende med nogle super smukke billeder, og der skal vi helst have en lille hånd fra naturen.

Hvornår får jeg billederne at se?

Jeg bruger tit dobbelt så lang tid på at gennemgå og redigere jeres billeder som jeg brugte på at tage dem, men for det meste kan jeg sende jer et link til jeres private galleri indenfor 48 timer. Der kan I så se billederne med vandmærke på, og vælge hvor mange i gerne vil købe.

Hvor langt væk kører du?

Jeg dækker hele Sjælland og tager også gerne til både Fyn og Jylland mod betaling for bro og kørsel.

Hvad koster en privat fotoshoot med hund?

Du kan se eksempler på mine priser og pakker her.