Christina Søs Savage

Professionel Fotograf til mennesker og dyr

– Professionel fotograf, kreative billeder i naturen

Jeg er fotograf med speciale i børn, familier, ‘gravide maver’, bryllupper, konfirmationer, heste og hunde.

I kan læse mere om mit arbejde som gravid fotograf her.

Jeg bor i Sorø og dækker hele Sjælland, og I kan se mine priser HER.

Send mig en besked eller ring for at booke en tid til jeres fotoshoot.

Familie- og Børnefotograf

Jeg elsker børn, og min egen dreng Reuben på 3 år har inspireret mig til at fange livets bedste energi på film. Sammen med ham, har jeg mødt nye mennesker – familier med børn i alle aldre og med hver deres unikke personlighed. I skoven, på stranden, hjemme i haven – jeg elsker at observere og fange børns ‘ligetil-hed’.

For mig ligger magien i at lade børn være børn. Jeg synes de bedste billeder er dem, hvor børn og forældre nyder en oplevelse, et øjeblik sammen. Derfor foreslår jeg typisk, at vi tager jeres billeder udenfor hvis overhovedet muligt – i omgivelser der er oplagte til leg og udforskning. Jeg tager gerne med jer en tur i skoven, eller hen på dine børns yndlings legeplads.

Klik her for at se nogle af mine børnebilleder.

Jeres private fotoshoot

Udover at I skal have nogle rigtig smukke billeder med hjem, så er mit mål også, at I skal have en super god oplevelse. Det skriver mine kunder heldigvis også altid at de har haft  Derfor booker jeg aldrig mine kunder for tæt på hinanden. Børn og dyr specielt, skal have tid og plads til at finde den gode energi og det skal der altid være plads til.

Tag endelig rekvisitter med som evt. kan bruges så som yndlingslegetøj, sæbebobler og andet hvis i har lyst.

Jeg har en bred erfaring i at tage billeder af både mennesker og dyr, og det er mit job at sørge for at billederne bliver gode. Oveni er det en stor hjælp hvis i har gjort jer nogle overvejelser om hvad i gerne vil have inden vi mødes. I kan endda sende mig eksempler på en stil eller type billeder som i forestiller jeg kunne være gode. Husk, selvfølgelig, at hver situation er forskellig.

Klik her for at laese mere om mit arbejde om fotograf af børn og familier…

Hunde- og dyrefotograf

Alle hunderacer er dejlige, og det er i deres mangfoldighed at jeg finder min inspirationen og glæde ved arbejdet. Mit mål er at fange netop din hunds personlighed i rare, sjove og naturlige omgivelser. Du kan se nogle af mine billeder her.

Det skal være sjovt, hyggeligt og afslappet for alle at være til fotograf, så jeg tager mig lige præcis den tid I har brug for, for at få de rigtige billeder.

Privat har jeg både avlet og udstillet hunde, og jeg er formand for den Engelske Stabyhoun Klub (UKSA). I kan forvente at jeg er godt vant til at håndtere hunde af alle slags typer og temperamenter (se en liste af hunderacer jeg har fotograferet her). De er ikke robotter, og her skal I aldrig undskylde for noget. I min have er der masser af tid og plads til at lege, tisse, snuse, være fjollet og spise godbidder.

I mange år arbejdede jeg som frivillig for forskellige dyreinternater i England, og har i den anledning haft hunde i hænderne som ikke altid har haft det så godt. Jeg forstår mig på dyr, og gør alt for at netop din hund, med dens helt unikke personlighed, får en god oplevelse.

Når jeg synes de har gjort det godt, siger vi ‘Cut’.

Send en besked og book din private fotoshoot her.

Mine yndlings emner som fotograf