Gravid fotografering

Lige nu tilbyder jeg gratis, private fotoshoots til gravide både udenfor og ‘low key’ i mit studie. Så grib muligheden for at forevige din allermest feminine og smukke krop, inden en ny tid begynder.

Bagefter, kan du gennemse og vælge de billeder du gerne vil købe, helt når det passer dig. De koster 250kr stk. i høj digital opløsning – lige til at dele med familien og fremkalde.

Nedenfor kan du læse lidt om mig, hvordan jeg arbejder, hvornår det er bedste at tage gravidbilleder, hvad du skal tage på og mere. Men du kan også bare sende mig en besked med dine ønsker – så finder vi helt sikkert ud af det.

Gravid fotograf

Jeg er fotograf på Sjælland med speciale i mennesker, børn, babyer og familier.

Forventningen, glæden og kærligheden til det barn der endnu ikke er født er helt specielt magisk, og det er en tid der ikke kommer tilbage. Derfor vælger flere gravide kvinder og par, at forevige de sidste måneder.

Som mor til en dreng på 3 år, er det ikke så længe siden at jeg selv futtede rundt med tyk mave. Og det er en af de fotoshoots som jeg bliver mest varm og hjertet af. Det skal være hyggeligt og også rigtig sjovt.

En af de kjoler du kan låne

Kjole til gravidfotografering

Den gravide krop er helt speciel, og det er min kæreste ambition at mine gravide ’modeller’ føler sig smukke, og viser deres allerbedste sider frem. Derfor tilbyder jeg en garderobe af flere forskellige kjoler, som du kan blive fotograferet i – specielt designet og indkøbt til fotoshoots med gravide kvinder.

Jeg har flere forskellige farver, og kan nogle gange tilbyde at bestille din yndlingskjole og farve hjem hvis der er tid til det (det tager et par uger).

Graviditetsfotografering på Sjælland

En ny baby er et af livets største gaver, men tiden lige inden er også helt unik. Derfor er der flere der beder mig om at forevige en af naturens smukkeste silhuetter – den gravide kvinde og ventende mor.

Naturen tilbyder den allersmukkeste kulisse for gravidbilleder, synes jeg. Specielt for smukke, gravide maver er det helt naturligt at bruge skov, sø og vand til at fange den helt specielt glød – i stedet for statiske studiebaggrunde.

Her hvor jeg bor i Sorø er der mange muligheder, bl.a. omkring Parnas Natur & Aktivitetspark hvor skoven omkring Sorø Sø, strandbredden og de gamle træer byder på et væld af muligheder. Jeg kommer også gerne hjem til dig, eller vi kan sammen finde den helt perfekte lokation.

Vi kan enten arrangere en fotoshoot kun med dig, men du er også meget velkommen til at tage ‘far’, andre børn, din mor og søskende med. Det med at bringe et nyt liv til verden handler for mig så meget om familien, og alle som du har lyst til at dele oplevelsen med, er velkomne.

Gravid foto og tøj

“Hvad skal jeg tage på?”

Det er vigtige at du vælger noget kropsnært tøj – kjoler, gamacher og toppe. Ideen er jo netop at man skal kunne se din mave. Typisk vælger mine gravide kunder at få taget billeder både i kjole som de har lånt fra mig eller som de selv har haft med, og I undertøj indenfor i studiet.

Tag endelig skiftetøj med så du kan få taget en serie forskellige billeder. Det koster ikke ekstra, og du vil helt sikkert foretrække bestemte outfits når du kigger billederne igennem hjemmefra.

Lauras mave – 41 uger

Hvornår er det bedste tidspunkt for gravid fotografering?

Gravide maver er typisk flottest omkring den 7. og 8. måned. Netop der ser du helt tydeligt smuk og gravid ud – strålende af glæde og med alle de dejlige kurver der følger med. Men jeg har også taget super dejlige billeder kun få dage inden termin.

Hvis der er et eller flere billeder du absolut skal have, så sig til inden dagen eller når vi mødes. Det kunne være en bestemt stilling eller ‘look’ til gaven til manden, og noget helt andet til bedsteforældrene. Så skal jeg nok sørge for, at de bliver taget.

Afslappet fotoshoot med ‘gravide maver’

Jeg har selv været gravid, og selvom det vare en fantastisk tid, var det også nogle benhårde måneder. Jeg husker det stadig, og det er mit ønske at din fotoshoot med stor mave på er afslappet, behagelig og rar. Kvinder der slapper af og nyder oplevelsen får også de bedste billeder. Og det er mit job at sørge for netop det! Jeg er opmærksom på dig og din krop, og lytter hele tiden til hvordan du har det.

Inden din gravid fotoshoot

Vi tager en snak om hvad du godt kunne tænke dig med hensyn til tøj, sceneri, og stil. Sammen finder vi det rigtige tidspunkt og sted, og skulle vejret være rigtig dårligt, så er jeg altid fleksibel nok til at booke en ny tid rimelig hurtigt. Hvis du har bestemte ønsker om bilelder som du har set, så send dem endelig til mig inden.

Mine gravidbilleder

Mange af de gravidbilleder jeg har taget, er private. Derfor ligger de ikke her på min hjemmeside. Men jeg har fået lov til at vise dem frem til andre gravide, så spørg hvis du gerne vil se eksempler på mit arbejde.

Du er velkommen til at skrive eller ringe når det passer dig for en snak om netop din fotoshoot som gravid.

Mine yndlings emner som fotograf

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Professionelle Graviditetsbilleder – hundred watt studio
March 06 at 07:03 PM

[…] i at bestille en fødselsdagsfotografering, foreslår du nogle ting, du bør spørge dig selv om, denne side . før du bestiller en […]

Gratis Gravid Photoshoot i Sorø – Dit Sorø
Wednesday at 08:03 AM

[…] Læs mere og book her. […]