Pige Fotoshoot i Couture Kjoler

Har du en datter der elsker at klæde sig ud? Er hun vild med flotte kjoler – måske også lidt med mode? Så er det NU I skal slå til og booke et GRATIS Couture Fotoshoot i mine fantastiske kjoler.

I kan købe jeres favoritbilleder fra et online galleri bagefter. Hvor mange I vælger er helt op til jer, og I behøver selvfølgelig slet ikke købe nogen. Det er altså HELT uden binding at melde sig til.

– Mine Couture kjoler til fotoshoots

I overdådige kjoler fra designer Adrianna Ostrowska, tilbyder jeg lige nu private Couture Fotoshoots til piger i alderen ca. 4-13 år. De håndsyede kjoler er skabt med henblik på at være fleksible nok til at kunne passe en bred vifte af aldre, former og størrelser. De er skønne at have på, og ser helt fantastiske ud på billeder.

– Jeres fotoshoot

Typisk tager mine Couture Fotoshoots omkring en time. Jeg booker dog altid god tid, så det aldrig bliver stresset for jer eller pigerne. Der skal være god tid til at nyde kjolerne, prøve dem alle sammen, gå fra det ene sted til det andet og mere.

Forvent en rigtig prinsesse, elverdronning eller ballerina oplevelse med god tid, børnevenlige instrukser fra fotografen og en serie unikke billeder som både I og pigerne vil glæde sig over i mange år.

Jeres fotoshoot kan være indenfor mit dejlige studie i Sorø (Storgade 30 D), ude i naturen eller begge dele. Det kan komme lidt an på vejret hvad I nu foretrækker, og jeg tilbyder altid at ombooke fotoshoots i tilfælde af dårligt vejr.

Søskende og veninder er super velkomne til at komme sammen. Og alle må prøve alle kjoler på!

– Hvad med hår og sko?

Det er helt op til jer, hvad I gør med pigernes hår. Opsat, løst, krøllet eller helt glat – det hele kan se flot ud. Dog tager jeg altid selv et par hårnåle med udenfor hvis det blæser 🙂

Mht. sko er to af kjolerne så lange at det ikke gør nogen forskel – de kan slet ikke ses, og når vi er udenfor, er praktiske sko helt ok. Min korte lyserøde ballerina kjole kan passe super godt til bare fødder eller pæne sko.

– Hvordan vælger vi vores billeder?

Et par dage efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et privat online galleri. Herfra kan I kigge alle bilelderne igennem og nemt vælge jeres favoritter. Når I har valgt og betalt, laver jeg dem klar i høj opløsning og sender dem til jer på email. I kan derfra bestille store, flotte billeder til hjemmet, og dele dem på Facebook hvis I har lyst.

For en snak om hvad netop DIN datter godt kunne tænke sig, kan du kontakte mig via telefon eller email her.