GRATIS fotoshoot til alle der booker i løbet af Juni! Betal kun for de billeder I køber bagefter.*

Jeg er fotograf med speciale i børn & unge, nyfødte, familier, gravide, konfirmander, bryllupper, heste og hunde.

Du kan se eksempler på mine billeder i mit galleri HER

De fleste af mine kunder køber deres billeder ‘digitalt’ så de selv kan fremkalde og dele lige så mange som de har lyst til. Men jeg hjælper også gerne med at bestille billeder i højeste kvalitet – sendt med posten til døren.

Billederne er professionelt redigerede, skarpe og i højeste kvalitet. Jeg kan derudover også lave specielle redigeringer, fjerne objekter, udvidet airbrushing og mere, hvis det ønskes.

Fotoshoot inklusiv 1 digitalt billede: 500kr

Derudover koster resten af de digitale billeder du bestiller følgende:

Ved køb af 2-5 billeder: 350,- stk.

Ved køb af 6-10 billeder: 300,- stk.

Ved køb af 11+ billeder: 250,- stk.

…så hvis I for eksempel vil have 7 billeder i alt, koster det 500kr + 6 x 300 = 2300kr

Hvordan vælger og køber jeg mine billeder?

Et par dage efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling. Hvis I gerne vil snakke om en pakkeløsning – eventuelt en I har set et andet sted – kan vi også finde ud af det.

Priser på hestefotografi

Jeg fotograferer hele tiden heste og ponyer på hele Sjælland og øerne. Det koster 995,- kr for et privat fotoshoot med hest og ejer inklusivt 5 færdigredigerede digitale billeder i webopløsning med signatur på (eventuelt 1 low key billede på sort baggrund – flere kan tilkøbes). Billeder i fuld digital opløsning uden signatur til fremkaldelse kan købes for 250kr stk.

Betaling

Jeg tager betaling via MobilePay eller PayPal (spørg om email).

Ved weekend fotoshoots eller fotoshoots på lokation udenfor en 30km radius af Sorø beder jeg om et depositum på 250,-. Det beløb vil så blive modregnet prisen på jeres første billede, men vil ikke blive refunderet i tilfælde af aflysning.

Billedkvaliteten er Adobe RGB, 300 ppi og mellem 3-8MB per billede afhængig af motivet og redigering. Det vil sige at I kan bestille rigtig store prints til hjemmet, og lige så mange I gerne vil have.

Betingelser

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.

*Gælder standard fotoshoots og ikke bryllupper