Jeg er fotograf med speciale i børn & unge, nyfødte, familier, gravide, konfirmander, bryllupper, heste og hunde.

Du kan se eksempler på mine billeder i mit galleri HER

De fleste af mine kunder køber deres billeder ‘digitalt’ så de selv kan fremkalde og dele lige så mange som de har lyst til. Men jeg hjælper også gerne med at bestille billeder i højeste kvalitet – sendt med posten til døren.

Billederne er professionelt redigerede, skarpe og i højeste kvalitet. Jeg kan derudover også lave specielle redigeringer, fjerne objekter, udvidet airbrushing og mere, hvis det ønskes og efter aftale.

Fotoshoot: Gratis*

De digitale billeder du bestiller efterfølgende koster:

Ved køb af 1 billede: 500,- stk.

Ved køb af 2-10 billeder: 350,- stk.

Ved køb af 11+ billeder: 300,- stk.

*Gratis fotoshoot gælder ikke fotografering af heste, bryllupper og andre store fester. 200kr tillæg ved weekend fotoshoots. 

Stadig i tvivl? Så tag en tur forbi in Facebook side, og læs mere end 80 anmeldelser, som denne her…

“Min svigerinde og jeg skulle have taget billeder af vores gravide maver og faldt over Christina Savage på nettet. Vi var til en start lidt skeptiske ift. graviditetsfotos, da vi hurtig synes det kan blive for opstillet/for meget. Jeg må sige, at min forestilling blev gjort til skamme! Christina er bare super professionel og er rigtig god til, at skabe en rigtig hyggelig atmosfære, som fik os til at slappe af og nyde øjeblikkene foran kameraet og få det til at se rigtig naturligt ud. Jeg påtænker, at skulle have taget newborn billeder af min datter, når hun bliver født – Skal jeg det, så er der ingen tvivl om, at Christina skal tage dem – hun er SÅ dygtig. Mine varmeste anbefalinger herfra.” – Michelle Nybo Skjoldman

Hvordan vælger og køber jeg mine billeder?

Et par dage efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling. Hvis I gerne vil snakke om en pakkeløsning – eventuelt en I har set et andet sted – kan vi også finde ud af det.

Priser på hestefotografi

Jeg fotograferer hele tiden heste og ponyer på hele Sjælland og øerne. Det koster 995,- kr for et privat fotoshoot med hest og ejer inklusivt 5 færdigredigerede digitale billeder i webopløsning med signatur på (eventuelt 1 low key billede på sort baggrund – flere kan tilkøbes). Billeder i fuld digital opløsning uden signatur til fremkaldelse kan købes for 250kr stk.

Betaling

Jeg tager betaling via MobilePay (56513) eller kontooverførsel. Jeres billeder bliver redigeret færdige og sendt på email efter modtaget betaling.

Billedkvaliteten er Adobe RGB, 300 ppi og mellem 3-8MB per billede afhængig af motivet og redigering. Det vil sige at I kan bestille rigtig store prints til hjemmet, og lige så mange I gerne vil have.

Betingelser

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.