Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken fotograf du gerne vi bruge, så husk at jeg tilbyder gratis fotografering*. Du betaler derfor KUN for de billeder du gerne vil have bagefter.

Jeg er fotograf med speciale i børn & unge, nyfødte, familier, gravide, konfirmander, bryllupper, heste og hunde. De fleste af mine kunder køber deres billeder ‘digitalt’ så de selv kan fremkalde og dele lige så mange som de har lyst til. Men jeg hjælper også gerne med at bestille billeder i højeste kvalitet. De bliver lavet fremkaldt lige her i Sorø, hos en lille leverandør der er lige så begejstret for kvalitet og service som jeg er.

Dine digitale billederne er professionelt redigerede, skarpe og i højeste kvalitet. Jeg kan altid tilbyde specielle redigeringer så som at fjerne objekter, udvidet airbrushing af kroppen og mere, hvis det ønskes og efter aftale.

Du kan se eksempler på mine billeder i mit galleri HER

Fotoshoot: Gratis*

De digitale billeder du bestiller efterfølgende koster:

Ved køb af 1 billede: 500,- stk.

Ved køb af 2-10 billeder: 350,- stk.

Ved køb af 11+ billeder: 300,- stk.

Hundebilleder (første billede er stadig 500kr): 250,- stk.

*Gratis fotoshoot gælder ikke fotografering af heste, bryllupper og andre store fester. 200kr tillæg ved weekend fotoshoots. 

________________________________

Billedfremkaldelse

A3 billede monteret i sort passepartout

De fleste køber deres billeder digitalt. Men de skal jo også op at hænge så familien kan glæde sig over dem hver dag.

Jeg er en stor tilhænger af at handle lokalt og af at bruge små, uafhængige leverandører når det er muligt. Derfor bliver mine billeder fremkaldt lige her i Sorø af en ‘producent’ som går op i både service og kvalitet. Dine billeder bliver virkelig fremkaldt ‘i hånden’ og leveret personligt til mit studie hvorfra du kan hente dem eller få dem sendt til din adresse.

Eksklusivt fotoprint priser

A5
(14,8×21)
A4
(21×29,7)
 

A3 (29,7×42)

 

 A2
(42×59,4)
Hahnemühle Photo Pearl 310 G  75,00  95,00 175,00  350,00
________________________
Inkl. monteret passepartout  110,00  155,00  260,00  450,00
Målene passer til standard rammer  21 x 30  30 x 40  40 x 50  50 x 70

 

Flere størrelser kan også bestilles, da alt bliver lavet og eventuelt skåret til i hånden.

Indpakning og forsendelse: 95kr 

________________________________

Foto-og billedpakker

Vil du gerne selv købe en fotopakke med flere fotoshoots og billeder inkluderet, eller et det noget du gerne vil give som gavekort, så send mig en besked. Så strikker jeg noget sammen der lige præcist passer jer.

Sådan en pakke kunne være det jeg kalder Kvartals Fotografering af babys første år, som inkluderer:

Pris: 2500kr,- (flere billeder kan altid tilkøbes)

________________________________

Bryllupsfotografering

For priser på bryllupsfotografi, klik her. Hvis du stadig er i tvivl? Så tag en tur forbi min Facebook side, og læs mere end 100 positive anmeldelser, som denne her…

“Min svigerinde og jeg skulle have taget billeder af vores gravide maver og faldt over Christina Savage på nettet. Vi var til en start lidt skeptiske ift. graviditetsfotos, da vi hurtig synes det kan blive for opstillet/for meget. Jeg må sige, at min forestilling blev gjort til skamme! Christina er bare super professionel og er rigtig god til, at skabe en rigtig hyggelig atmosfære, som fik os til at slappe af og nyde øjeblikkene foran kameraet og få det til at se rigtig naturligt ud. Jeg påtænker, at skulle have taget newborn billeder af min datter, når hun bliver født – Skal jeg det, så er der ingen tvivl om, at Christina skal tage dem – hun er SÅ dygtig. Mine varmeste anbefalinger herfra.” – Michelle Nybo Skjoldman

________________________________

 

Priser på hestefotografi

Jeg fotograferer hele tiden heste og ponyer på hele Sjælland og øerne. Det koster 995,- kr for et privat fotoshoot med hest og ejer inklusivt 5 færdigredigerede digitale billeder i webopløsning med signatur på (eventuelt 1 low key billede på sort baggrund – flere kan tilkøbes). Billeder i fuld digital opløsning uden signatur til fremkaldelse kan købes for 250kr stk.

________________________________

Hvordan vælger og køber jeg mine billeder?

Et par dage efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling. Hvis I gerne vil snakke om en pakkeløsning – eventuelt en I har set et andet sted – kan vi også finde ud af det.

Betaling

Jeg tager betaling via MobilePay (56513) eller kontooverførsel. Jeres billeder bliver redigeret færdige og sendt på email efter modtaget betaling.

Billedkvaliteten er Adobe RGB, 300 ppi og mellem 3-8MB per billede afhængig af motivet og redigering. Det vil sige at I kan bestille rigtig store prints til hjemmet, og lige så mange I gerne vil have.

Betingelser

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.