Sjællands Hestefotograf – med halm i ørene

Fjordhest: hingst fra Stutteri Mosegården

Fjordhest: hingst fra Stutteri Mosegården

Heste er en af naturens allersmukkeste skabninger, og et af mine yndlingsmotiver: Professionel fotografi af heste i stald, til stævne og kåring.

Priser på heste fotografi

Lige nu er det faktisk gratis at booke mig til at tage billeder af din hest på Sjælland. Billederne bliver så lagt ud på dit eget private galleri, hvor du kan vælge og købe dine favoritter. De koster £200kr stk: professionelt redigeret og i høj digital kvalitet.

Hvis I er en gruppe hesteelskere fra samme stald, der gerne vil slå jer sammen om at booke mig, kan det være en rigtig god ide. Til fotoshoots med 3 eller flere heste, inklusiv kørsel og mindst 15 færdige, digitale billeder, tager jeg lige nu kun 700kr per hest.

Send mig en besked om hvad du godt kunne tænke dig, og for ledige tider til jeres fotoshoot.

Lidt om din hestefotograf

Jeg er fotograf og ‘gammel’ hestepige. Efter mange år some hestepasser, havde jeg endelig fortjent min egen pony – en smuk Haflinger som jeg brugte utallige timer med. Jeg kender selv det fantastiske forhold vi har til vores heste, og med en god portion halm og hesteerfaring i lommen, nyder jeg i dag at tage kreative og smukke billeder af heste, føl og ponyer.

Jeg fanger din hests sind, energi og helt personlige magi i trav, galop eller stillestående. Hvis I også vil have taget billeder sammen, er det endnu bedre!

Du kan enten booke en fotoshoot hjemme hos jer, på jeres ridecenter eller opstaldningssted, eller i omgivelser du eller jeg kender godt; en skov eller strand. Vi skal have god tid – helst 30-45 minutter per hest – for at jeg kan være sikker på, at du får netop de hestebilleder, du går og drømmer om. Det skal gå i hestenes tempo, og der skal være tid til klap og ros.

“Tak for en flot serie billeder af vores hest ‘Sir Thomas’ samt vores datter. God til at lytte til vores ønsker og MEGA god til at få os til at se mulighederne i de forskellige steder , som man ikke lige selv havde idé til. Vær stolt af dit arbejde Christina.” – Ingelise Bang

Portrætbilleder med din hest

Jeg elsker at fotografere heste i samspil med deres ejere; at fange det bånd og den kærlighed der nogle gange er helt specielt tydelig. De billeder bliver et helt unikt minde. Det er op til dig om det skal være helt afslappet i hverdagstøj, ridetøj eller i noget mere dramatisk som en aften- konfirmations- eller bryllupskjole. Du kan også tage skiftetøj med, og få taget en blandet portefølje af billeder.

Fotografi af din hest på stranden eller i skoven

Går du og drømmer om et billede af dig og din hest galopperende hen ad stranden, kan det sagtens arrangeres. Jeg kender flere gode steder på Sjælland hvor vi kan mødes, eller du kan selv foreslå et sted hvor i nemt kan komme til.

Billeder i skoven byder på smukke og farverige muligheder med naturligt liv og lys.

Hestebilleder til stævne

Hvis du skal til stævne eller er involveret i at arrangere en heste event og gerne vil have mig med, så spørg endelig. Jeg tager ikke noget for at møde op – deltagerne kan i stedet for købe billederne bagefter hvis de kan lide hvad de ser.

Det er en god ide at fortælle folk at jeg kommer, så dem der rigtig gerne vil have taget action eller portræt billeder, får muligheden for at lægge billet ind inden.

Billeder af hest til kåring

Jeg tager billeder af heste enten inden eller efter de er blevet kåret – når de nu allerede er gjort klar og smukkeseret. Jeg kan også tage billeder af din hest under deres fremvisning.

Hvordan skal jeg forberede min hest til vores fotoshoot?

Det vigtigste er at han er ren!  Sørg for at alt er klart i forhold til trenser og andet som du gerne vil bruge. Hvis du foretrækker billederne helt naturlige, så er det også meget smukt. Det er også en god ide, at sende mig et eller to eksempler på den type billeder du godt kunne tænke dig, så jeg ved hvor vi skal starte.

Hvilket tidspunkt på dagen er bedst til at tage hestebilleder?

Lyset er smukkest tidligt på dagen mens solen står op, eller sent på eftermiddagen hvor solen står lavt på himlen. Jeg kan sagtens tage billeder af dig og din hest midt på dagen, men det giver ikke altid helt den samme magi. Hvis vi er i skoven eller på et sted med ridehus er tidspunktet ikke så vigtigt.

Vi tager det altid i et roligt tempo og jeg sørger for altid at matche din hests temperament. Det er mit mål at dine hestebilleder bliver smukke, og at din private fotografi oplevelse bliver et godt minde.

Mine yndlings emner som fotograf

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Fremragende hundefotograf | Gift4sure
February 06 at 08:02 AM

[…] gør det, vil du sikre dig, at du ikke har noget problem overhovedet at få det bedste tilbud fra Christina Savage en af ​​de bedste hund fotografer. Endnu bedre, hvis de tilbyder disse ekstra muligheder, kunne […]

Leave a reply