At være fotograf er lidt ligesom at være forfatter. Vi skaber et værk, og det har en betydning for vores forretning, at andre kan se, hvem der har lavet det. Derfor betyder principper om ophavsret, brugsret og vandmærker noget.

Når du booker mig til et fotoshoot, accepterer du samtidig mine betingelser. Hvis du har spørgsmål til noget af det der står nedenfor, er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

Betaling og priser

Alle mine priser er inklusive moms. Jeg modtager betaling kontant, via MobilePay (56513), bankoverførsel, og PayPal, og kan selvfølgelig altid levere en faktura sammen med dine billeder.

Depositum gives ikke retur ved afbud mindre end 24 timer inden et aftalt fotoshoot. Hvis I har booket mig til at fotografere jeres bryllup, barnedåb eller konfirmation, bekræftes jeres booking første endeligt efter fuld betaling. Det er fordi at jeg derefter højst sandsynligt har sagt ‘nej’ til andre fotoshoots, på netop jeres dag.

Jeg opdaterer mine priser i takt med min egen samt branchens udvikling. Priserne udgivet på min hjemmeside er gældende per den dag, hvor I booker jeres fotoshoot.

Ophavsret & Brugsret

Jeg, Christina Søs Savage, har fuld ophavs- og brugsret over alle sine billeder. Når I booker en fotosession og derefter køber nogle af billederne, får I det der hedder ‘brugsret’. Det vil sige at I må bruge billederne privat. Men I må ikke sælge billederne videre, eller deltage i konkurrencer, hvor I giver arrangøren af konkurrencen nogen form for ret til at bruge billederne.

Billederne må ikke redigeres med et Instagram filter eller ligende.

Billeder der deles online på, for eksempel Facebook, Instagram og private hjemmesider, skal vise fotografens navn/signatur, eller det skal fremgå af teksten, at Christina Søs Savage har taget billedet.

Min signatur/vandmærke må ikke klippes væk på digitale billeder, der er leveret med signatur på, og derefter deles online.

Efter jeres fotoshoot sender jeg et link til jeres galleri, hvor I kan vælge de billeder I gerne vil købe. Disse billeder er ikke færdige, og må under ingen omstændigheder kopieres, gemmes eller deles.

Billeder der benyttes i en kommerciel kontekst (kun efter aftale) så som i et blad eller i en reklame skal tydeligt vise fotografens navn: Christina Søs Savage.

Leveringstid- og betingelser

Med mindre vi har aftalt andet, har I 7 dage til at gennemgå og vælge jeres yndlingsbilleder fra jeres online galleri.

De færdigredigerede billeder leveres max 7 dage efter bestilling – dog oftest hurtigere. Redigeringen inkluderer farvekorrigering, beskæring, eksponering, enkelte uønskede pletter på tøj osv. Større ændringer/airbrushing af jeres billeder er ikke inkluderet i den almindelige pris.  Den type arbejde laves på bestilling, og prisen aftales inden.

Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder.

Efterbestilling

Jeg gemmer rigtig mange billeder så længe som muligt. Men jeg kan ikke garantere at jeg gemmer jeres galleri efter jeg har leveret jeres udvalgte billeder til jer.  Så sørg for at bestille jeres favoritter indenfor den tidsramme vi har aftalt.