Fotograf i Slagelse

Drømmer du om professionelle og kreative billeder af dig selv, din familie, hest, hund, baby, børn eller søskende?

Jeg er fotograf på vestsjælland, med studie i Sorø. Hos mig kan du købe dine billeder digitalt, så du selv kan bestemmer hvor og hvordan de skal fremkaldes.

Klik her for at se mine priser

Efter fotograferingen modtager du et link hvor du og din familie kan vælge jeres yndlingsbilleder fra et online galleri.

Det er min erfaring, at folk bliver utroligt glade for de billeder de får taget af en professionel portrætfotograf. Det er billeder de sætter pris på, deler og nyder i mange år.

Inden jeg flyttede til Sorø boede jeg I Slagelse, og jeg kommer stadig byen for at fotografere bryllupper, konfirmation, familier og mere.

Fotoshoots i Slagelse

Slagelse Lystanlæg var i lang tid et af mine yndlings steder at tage familie, portræt og børne billeder. De gamle træer, bindingsværk bygninger og broen over den lille dam byder på et hav af muligheder.

Den gamle stationsbygning har også et spændende udtryk. Antvorskov i sig selv, og de gamle Klosterruiner er noget helt andet igen, med masser af muligheder for både portrætfotografi, familie og børne billeder. Det kommer lidt an på hvilken stemning du gerne vil havde i dine billeder. Jeg skal nok rådgive og komme med forslag, alt afhængig af hvem I er, og hvad I ønsker jer.

Portræt fotograf i naturen

Jeg elsker at være udenfor, og lige siden jeg begyndte at arbejde med fotografi, har jeg nydt at arbejde med det naturlige lys. Det er de mange muligheder for at skabe helt specielle billeder jeg elsker, og at lyset aldrig er det samme to dage i træk. Årstiderne er jo en gave til en fotograf på Sjælland, og sol og vind giver de helt rigtige udfordringer og muligheder. Vi kan jo altid tage en tur på stranden hvis du er efter noget mere vildt og friskt! Der er dog ikke langt til Kirke Stillige!

Om du gerne vil have et set professionelle billeder af dig selv, familien eller til brug i dit firma, så er der både mulighede for at tage dem udenfor eller inde i mit studie. Specielt nyfødt fotografering, skal være hyggeligt, varmt og helt roligt – så dem tager vi altid indenfor.

Det perfekte portrætfoto

Skønhed for mig ligger ikke i det perfekte men i det personlige og unikke. Derfor tager jeg billeder der viser personlighed og karakter. Dine billeder bliver unikke og 100% dig!

Mange billeder at vælge imellem

Efter en typisk fotoshoot modtaget min kunder mindst 50 billeder – ofte flere – igennem et link til et privat online galleri. De vil være delvist redigerede. Når du har valgt dine favoritter, laver jeg dem færdige, og sender dem til dig via et download link. På den måde, modtager du dine professionelle billeder i hoej digital kvalitet og kan brugde dem online eller til fremkaldelse lige som du ønsker.

Afslappede fotoshoots af en anbefalet fotograf

Hvis du tager fordi min side med Reviews, kan du læse hvor vigtigt det er for mig at jeres fotoshoot er en god oplevelse. Det er ikke alles kop te at stå foran kameraet, og her er det mit job at sørge for at du kan slappe af og nyde din tid ‘in the spotlight’. Jeg lover at du nok skal få flere billeder som du er tilfreds med – og ellers koster det jo ikke noget.

I mit galleri kan du se blot nogle af de mange portrætter jeg har taget. Og spørg endelig hvis du har et helt specielt ’look’ i tankerne.

Skriv eller ring til mig for at høre mere om ledige tider til din private fotoshoot.

Mine yndlings emner som fotograf