Fotograf Roskilde og omegn

Leder du efter en professionel og erfaren fotograf som er centralt placeret på Sjælland?  Jeg har stor erfaring inden for familieportrætter både i studie og i det fri. Jeg har desuden et hyggeligt og personligt studie til både familiefotografering, nyfødt fotografering, unge og teenage couture shoots og meget andet – specielt i de kolde vintermåneder, hvor det ikke altid er optimalt at være udenfor.

Den personlige fotograf

Jeg lægger vægt på at få det personlige frem i billederne så I får netop de billeder i drømmer om. Af den grund er jeg også åben for de ønsker I har og ser meget gerne at du fortæller om disse ved bookingen således at jeg kan planlægge efter det og forsøge at tilrettelægge shootet således at hele pakken. (Indsæt link til din bio)

Fotografering af piger i flotte kjoler.

Couture kjoler til pige fotoshoots

Jeg har flere specielt designede couture kjoler som er super populære blandt børn i 6-12 (?)års alderen. Efter interesse har jeg desuden købt couture kjoler til teenagere så de også har muligheden for at få taget et ”couture shoot” enten i det fri eller i studiet (Indsæt link til galleri)

Graviditetsfotograf

Jeg har en forkærlighed for graviditetsfotografering fordi jeg aldrig selv fik det gjort, da jeg var gravid og det er noget jeg fortryder nu. Jeg har investeret i flatterede kjoler, kender de bedste vinkler og sørger for at skabe de flotteste graviditetsbilleder. Og der er frit lån af graviditetskjoler og ønsker du at få taget billeder i undertøj eller au naturale så gør jeg også det, og skruer selvfølgelig helt op for varmes så det bliver en rar oplevelse. (Link til mavebillede.dk)

Nyfødt fotografering

Det her en helt anden kunstart end andre billeder – for det er umuligt at instruere en nyfødt men det er muligt at få en lille nyfødt til at falde i søvn. Det tager måske noget tid og af den grund sætter jeg altid ekstra tid af til nyfødt fotografering så hele oplevelsen bliver rar og afslappet så vi får de perfekte billeder af den lille ny alene og sammen med mor, far og søskende.

Dyrefotograf: Hunde og Heste

Jeg har arbejdet meget med heste og hunde og er derfor begyndt at tage billeder af disse. Så har du en hest eller hund du gerne vil have taget nogle lækre billeder af så kan jeg snildt klare det. Jeg ved hvordan billederne skal vinkles og hvordan hesten skal vende for at få det gode shot.

Fotograf Rosklide, Sjælland

Mit studie ligger centralt på Sjælland, i Sorø, hvor der er nem adgang til både motorvejen og togstationen hvor Intercity toget stopper hver halve time. Desuden ligger der nogle af de smukkeste udendørs omgivelser et stenkast fra mit studie med både, søer, promenader, alléer og skov og jeg kombinerer ofte et indendørs shoot et udendørs shoot så du får mulighed for at inkorporere begge udtryk i din billedserie.

Børnebilleder i naturen

Familiefotografering

Jeg har taget mange familieportrætter og elsker at tage disse så tag endelig kontakt. Jeg tager dem både udendørs og indendørs og ved hvor de bedste lokations er. Ønsker I et familieportræt så tag endelig kontakt så kan vi aftale nærmere og jeg kan give lidt pointers inden shootet.

Har du spørgsmål eller ønsker at booke et fotoshoot, kan du kontakte mig her.

Du kan se mit galleri med en masse eksempler på mit arbejde her.