Christina Søs Savage

Professionel Fotograf til mennesker og dyr

– Professionel fotograf, kreative billeder i naturen og studie

Jeg er fotograf med speciale i børn, babyer og nyfødte, familier, gravide, bryllupper, konfirmationer, heste og hunde.

Jeg bor i Sorø hvor mit studie også ligger, og dækker desuden store begivenheder over hele Sjælland.

En meget dygtig fotograf sagde en gang at jeg skulle fotografere det der betød mest for mig. Så skulle jeg nok få succes. Og de ord følger mig hver dag på job, for det er så rigtigt. Hjertet skal være med når man som mig får lov til at være en del af menneskers største begivenheder.

Familie- og Børnefotograf

Jeg elsker børn, og min egen dreng Reuben på 4 år har inspireret mig til at fange livets bedste energi ‘på film’. Sammen med ham, har jeg mødt nye mennesker – familier med børn i alle aldre og med hver deres unikke personlighed. I skoven, på stranden, hjemme i haven – jeg elsker at observere og fange børns ‘ligetil-hed’.

For mig ligger magien i at lade børn være børn. Nogle af de bedste billeder er dem, hvor børn og forældre nyder en oplevelse, et øjeblik sammen. Eller hvor søskende får tid og plads til at fnise og fjante. Jeg har dog også lært at en god fotograf aktivt kan være med til at skabe de øjeblikke ved at give plads, instruere og lege med 🙂

Hvis vejret er til det, er naturen skøn til børnefotografering. På den anden side er det super hyggeligt, roligt og varmt inde i mit studie, hvor jeg også tager mine billeder med ekstra magi (drager, ulve, bjørne og mere). Så vælg det der passer til jer, eller spørg mig – så finder vi sammen det bedste rum til netop jeres billeder.

Jeg har altid gode forslag til steder der passer netop jeres ønsker. Nogle omgivelser er oplagte til leg og udforskning. Andre er hyggelige, nære og helt private.

Klik her for at se nogle af mine børnebilleder.

Jeres private fotoshoot

Udover at I skal have nogle rigtig smukke billeder med hjem, så er mit mål også, at I skal have en super god oplevelse. Det skriver mine kunder heldigvis også altid at de har haft  Derfor booker jeg aldrig mine kunder for tæt på hinanden. Børn og dyr specielt, skal have tid og plads til at finde den gode energi og det skal der altid være plads til.

Tag endelig rekvisitter med som evt. kan bruges så som yndlingslegetøj, sæbebobler og andet hvis i har lyst.

Jeg har en bred erfaring i at tage billeder af både mennesker og dyr, og det er mit job at sørge for at billederne bliver gode. Oveni er det en stor hjælp hvis i har gjort jer nogle overvejelser om hvad i gerne vil have inden vi mødes. I kan endda sende mig eksempler på en stil eller type billeder som i forestiller jeg kunne være gode. Husk, selvfølgelig, at hver situation er forskellig.

Klik her for at laese mere om mit arbejde om fotograf af børn og familier…

Hunde- og dyrefotograf

Alle hunderacer er dejlige, og det er i deres mangfoldighed at jeg finder min inspirationen og glæde ved arbejdet. Mit mål er at fange netop din hunds personlighed i rare, sjove og naturlige omgivelser. Du kan se nogle af mine billeder her.

Det skal være sjovt, hyggeligt og afslappet for alle at være til fotograf, så jeg tager mig lige præcis den tid I har brug for, for at få de rigtige billeder.

Privat har jeg både avlet og udstillet hunde, og jeg er formand for den Engelske Stabyhoun Klub (UKSA). I kan forvente at jeg er godt vant til at håndtere hunde af alle slags typer og temperamenter (se en liste af hunderacer jeg har fotograferet her). De er ikke robotter, og her skal I aldrig undskylde for noget. I min have er der masser af tid og plads til at lege, tisse, snuse, være fjollet og spise godbidder.

I mange år arbejdede jeg som frivillig for forskellige dyreinternater i England, og har i den anledning haft hunde i hænderne som ikke altid har haft det så godt. Jeg forstår mig på dyr, og gør alt for at netop din hund, med dens helt unikke personlighed, får en god oplevelse.

Når jeg synes de har gjort det godt, siger vi ‘Cut’.

________________________

Se mine priser HER.

Send en besked og book din private fotoshoot her.

Læs mere om mit arbejde som gravid fotograf her.

Mine yndlings emner som fotograf