Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken fotograf du gerne vi bruge til dine portrætter, gravidbilleder eller familiebilleder, så husk at jeg tilbyder gratis fotografering*. Du betaler altså kun for de digitale billeder du ønsker at købe bagefter, fra et online galleri.

Jeg er fotograf med speciale i børn & unge, nyfød & baby, familier, gravide, konfirmander, bryllupper, heste og hunde. De fleste af mine kunder køber deres billeder ‘digitalt’ så de selv kan fremkalde og dele lige så mange som de har lyst til. Men jeg hjælper også gerne med at bestille billeder i højeste kvalitet. De bliver lavet fremkaldt i Sorø, hos en leverandør der er lige så begejstret for kvalitet og service som jeg er.

Dine digitale billeder er professionelt redigerede, skarpe og i højeste kvalitet. Du kan se eksempler på mine billeder i gallerierne HER

Fotoshoot: Gratis*

De digitale billeder du bestiller efterfølgende koster:

Ved køb af 1 billede: 500,- stk.

Ved køb af 2-10 billeder: 350,- stk.

Ved køb af 11+ billeder: 325,- stk.

Hundebilleder (første billede er stadig 500kr): 300,- stk.

*Gratis fotoshoot gælder ikke fotografering af heste, bryllupper og andre store fester.

*400kr tillæg ved weekend fotoshoots. 

*Ved kompliceret retouchering, efter aftale, kan det være et redigeringstillæg 

________________________________

Styling: Hår og Make-Up til dit Fotoshoot

I samarbejde med en af danmarks lækreste stylister, certificeret stylecoach Maria Schøn, tilbyder jeg nu luksus hår og make-up styling inden dit fotoshoot.

Hvadenten du skal have taget gravidbilleder, har booket et couture fotoshoot eller en session til en serie fede og personlige portrætter, så er det helt sikkert værd at overveje.

Pris for 1.5 times hår og make-up styling i studiet eller på lokation: 950kr

________________________________

Bryllupsfotografering Sjælland

På denne side kan du læse alt om mine priser og pakker netop på bryllupsfotografering: Bryllupsfotograf

Hvis du stadig er i tvivl? Så tag en tur forbi min Facebook side, og læs en hel masse personlige anmeldelser, som denne her…

“Min svigerinde og jeg skulle have taget billeder af vores gravide maver og faldt over Søs (Christina) Savage på nettet. Vi var til en start lidt skeptiske ift. graviditetsfotos, da vi hurtig synes det kan blive for opstillet/for meget. Jeg må sige, at min forestilling blev gjort til skamme! Søs (Christina) er bare super professionel og er rigtig god til, at skabe en rigtig hyggelig atmosfære, som fik os til at slappe af og nyde øjeblikkene foran kameraet og få det til at se rigtig naturligt ud. Jeg påtænker, at skulle have taget newborn billeder af min datter, når hun bliver født – Skal jeg det, så er der ingen tvivl om, at Søs (Christina) skal tage dem – hun er SÅ dygtig. Mine varmeste anbefalinger herfra.” – Michelle Nybo Skjoldman

________________________________

Priser på hestefotografi

Jeg fotograferer hele tiden heste og ponyer på hele Sjælland og øerne. Du får:

– Op til en times fotografering hjemme hos jer eller ’on location’ (skov, strand mm)

– Billeder af hest både med og uden ejer

– Low Key billeder på sort baggrund

– Billeder hvor hesten løber frit, hvis det er muligt

Digitale billeder i høj opløsning og flotte prints kan derefter tilkøbes for mine standard priser (se ovenfor).

25km kørsel fra 4180 Sorø inkluderet. Tillæg på 3kr per kørt km derefter.

Pris: 600kr

________________________________

Billedfremkaldelse: Eksklusive fotoprints

De fleste køber deres billeder digitalt. Men de skal jo også op at hænge så familien kan glæde sig over dem hver dag.

Jeg er en stor tilhænger af at handle lokalt og af at bruge uafhængige leverandører når det er muligt. Derfor bliver mine billeder fremkaldt lige her i Sorø af en ‘producent’ som går op i både service og kvalitet. Dine billeder bliver virkelig fremkaldt ‘i hånden’ og leveret personligt til mit studie hvorfra du kan hente dem eller få dem sendt til din adresse.

Prisen nedenfor er udover prisen på de digitale billeder.

A5 print A4 print A3 print  A2 print
(14,8×21)

 

(21×29,7)

 

 (29,7×42)

 

(42×59,4)

 

Hahnemühle Photo Pearl 310 G 75,00 95,00 175,00 350,00
________________________________
Inkl. monteret passepartout 110,00 155,00 260,00 450,00
________________________________
Inkl. passepartout og ramme 210,00 260,00 390,00 650,00
21 x 30

Egetræ eller Sort

30 x 40

Egetræ eller Sort

40 x 50

Sort

50 x 70

Egetræ eller Sort

Håndtering og levering til studiet i Storgade 30 D: 50kr 

Flere størrelser fremkaldelser kan også bestilles, da alt bliver lavet og skåret til i hånden.

________________________________

Hvordan vælger og køber jeg mine billeder?

Et par dage efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling. Hvis I gerne vil snakke om en pakkeløsning – eventuelt en I har set et andet sted – kan vi også finde ud af det.

________________________________

Airbrushing og retouchering af billeder

Jeres digitale billeder bliver altid flot og professionelt redigeret efter min egen personlige stil. Urenheder i huden, genskær i brilleglas og lignende (ar hvis det ønskes) bliver retoucheret pænt og naturligt som standard. Hvis I har specielle ønsker til hvordan jeres billeder skal redigeres, hører jeg dem gerne. Der er nærmest ikke noget der ikke kan lade sig gøre MEN der kan være et ekstra gebyr for kompliceret airbrushing og retouchering så som at bytte om på personer i billeder, fjerne objekter, kifte farve på tøj osv. I vil blive bedt om at godkende et eventuelt ekstra tillæget inden jeg går i gang.

Betaling

Jeg tager betaling via MobilePay (56513) eller kontooverførsel. Jeres billeder bliver redigeret færdige og sendt på email efter modtaget betaling.

Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder. Hvis billederne ønsker leveret på en USB nøgle kan det sagtens bestilles for 150kr. inkl porto.

Billedkvalitet og format

Dine billeder leveres i Adobe RGB, 300 ppi i en digital størrelse af der typisk ligger mellem 5-10MB per billede afhængig af motiv og redigering.

Jeg leverer ikke RAW eller uredigerede filer med mindre det specifikt er aftalt inden dit fotoshoot.

Betingelser

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.